tiistai 23. helmikuuta 2010

Mieheni antoi minulle palautetta blogistani... Vaikealukuinen, kun pitää selata alhaalta ylös... Totta ja nyt heti parannan tapani! :) (kiinnostaa näköjään ukkokultaa mitä se vaimo täällä kirjottelee, heh)

Viikonlopun tein keittiön seiniä, valmista tuli ja juurikin sellaista mitä halusin! Kuvia en sieltä vielä näytä teille, sillä voitte vaan arvata kuin kävi... JOUDUN hankkimaan uusia kivoja juttuja, kun kokonaisfiilis muuttui ja entiset eivät enää sovi sinne tai ainakaan vanhoille paikoille ja näinollen jää aukkoja jotka pitää täyttää ;) Mutta malttia, lupaan laittaa valmiista sitten monta kuvaa!

Lunta on saatu nyt liian paljon. Ihanaa, kun sitä on tullut, mutta minun lumikiintiö olisi nyt täynnä! Tänäänkin tehty kahdesti-kolmesti lumityöt ja katolta pudoteltu ylimääräisiä.

Laitan tässä muutaman fiilistelykuvan, odotellessa niitä keittiökuvia... (madonnataulu on tämänpäiväinen kirppislöytö)2 kommenttia:

SeriL kirjoitti...

Heippa! Eksyin sattumalta tänne blogiisi ja löysin täältä ihania juttuja ja samanhenkisen ihmisen :D Sinulla on ihanat koirat ja kotikin tosi kaunis. Fiilistelen täällä vielä hetken...

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Tervetuloa ja kiitos kehuista! Koirat ovat tosi valloittavia, Niilo rauhallinen, jonka tassut laahaa kävellessä ja Sulo ADHD, kaikkien kaveri joskus jopa liikaakin ;)
Olen aivan hurahatnut bloggailuun, lapset kun nukahtaa, äipän löytää toisten kotoa ;)