perjantai 12. maaliskuuta 2010

Aurinko ja Oliivipuu sekä pikkupostaus keittiönseinää

Kumma tuo aurinko, mitä se saa ihmisessä aikaan. Minussa ei ole hortonomin vikaa ollenkaan ja meinaan tappaa tekokukatkin. Joka kevät haalin kuitenkin aitoja kasveja, vaikka tiedän, ettei se ilo kauaa kestä ja taas päätän etten ensi keväänä heitä rahaa hukkaan (tämähän onkin ainoa hukkakohde, heh). No, jokatapauksessa ihana pieni oliivipuu löysi paikkansa meidän keittiöstä!



Nämä kivat hörhöttimen näköiset viherkasvit (kun en enää muista mitä näissä luki). Tässä vasta nostettu kassista omalle paikalleen, mutta istuttamatta, siksi punaiset muovipurkit loistaa tuolta... Eikä ole kauaa kun tässä oli helmililjat, nyt ne ovat poissa, se ilo kun ei kauaa kestänyt ja uusia en enää halunnut.


Tässä nyt iltavalaistuksessa keittiön uutta seinää. Väri on valkoinen. Tasoitteella tehty ja tekovälineenä JÄÄRAAPPA! Sillä sain vasta kahta oikeaoppista lastaa kokeiltuani mieluisen jäljen :) Tykkään tästä jäljestä älyttömästi. Kun vielä sais hyllyt, verhot yms. paikoilleen, voisin esitellä lopputuloksen paremmin.










Ei kommentteja: