torstai 11. maaliskuuta 2010

Mistä en luopuis....

Aloin tänään katsella kodissani sillä silmällä, että mistä luopuis ja mistä ei. No tälle EI listalle pääsi vain kaksi, vanha kulunut pöytä, jonka kaivoin paikallisen maalaiskirppiksen ylisiltä kamalan tavarakasan alta ja se on kuin nenä päähän tuohon meidän olkkariin. Se on juuri niin ränsistynyt ja kulahtanut, kun tällä hetkellä haluan näiden mööpeleiden olevan. Raasu on saanut kaverikseen vasta pari jakkaraa, joihin tein pikahuput. Päätyihin on etsinnässä oikeat tuolit, mutta niitä oikeanlaisia ei ole vielä kohdalle tullut. Ihanaa tässä on vielä se, että tämän saa levitettyä oikein isoksi ruokapöydäksi, kannen alla on kaksi jatkolevyä. Nyt se toimittaa kahvipöydän virkaa, mutta koskaan ei tiedä josko se vaikka päätyisi keittiöön ;)



Sitten on tämä äidiltä saatu vanha sovitusnukke, joka odottaa siipiä selkäänsä. Muutama päivä sitten kannoin sen olkkariin, se oli makkarissa korutelineenä ennen sitä.

Tässä vielä viimeisen toipilaan, eli tyttären tänään leipomia mokkapaloja. Näistä kyllä luovutaan ja nopeasti! Veikkaan koululaisten lähdettyä aamulla lautasen olevan tyhjä ;) (onneksi pelastin pakkaseen loput...)



Hyvää yötä ja älkää välittäkö tuosta kellosta sivulla, en ymmärrä miksei tähän tule oikea aika, saan sen siellä alotussivulla laitettua kyllä, neuvokaa viisaammat...!

Ei kommentteja: