perjantai 18. helmikuuta 2011

Laiska minä...

                                                                                                                                 

Tai sitten ei... Olen kyllä saanut vaikka mitä aikaiseksi. Kaapit on siivottu ja ylimääräiset tavarat kirppiksellä. Huutiksesta olen huutanut uusia projekteja. (joo lupasin olla hankkimatta mitään uutta ennen muuttoa, mutta minkäs sitä itselleen voi kun luonne huutaa ostamaan, heh) Mies tuli eilen töistä ja olin juuri huutamassa klaffipöytää... No ajattelin, että pikku "vääntö" saattaa tulla tuon lupaukseni vuoksi, mutta mites kävikään... Ei poikkipuoleista sanaakaan, oli herra mennyt uuden lelun (mp3) itselleen juurikin tilaamaan ;) Kerrankin oli ajoitus kohdillaan! :O

Ykköskirppikseni on ollut jo pitkään Lempäälässä sijaisteva Klaffi ja Piironki. Nyt sen omistaja otti itselleen myös Halkolassa (Lempäälää tämäkin)sijaitsevan kirppiksen, joka on ollut todella synkkä ja haiseva paikka. Sitä se ei enää ole vaan pikkuhiljaa rempan jälkeen valoisa ja vaalea. Siellä meidänkin ylimääräiset on nyt myytävänä. Jos kuljette täällä päin, käykää ihmeessä kurkkaamassa. Molemmista löytyy myös uutta sisustustavaraa, sekä antiikkia.

Näin aurinkoisen pakkaspäivän kunniaksi laitan kuvapläjäyksen purkeista ja purnukoista ;)ja toivotan hyvää viikonloppua! Meinaan kaivaa maalit ja pensselit esiin, tiedossa siis aivot narikkaan viikonloppu kun saa uppoutua maalaamiseen.


7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kivaa aivot narikkaan-viikonloppua! Mitäs maalailet?
Toi huutistouhu kuulostaa niin tutulta...ei vaan voi olla ostamatta...parantumaton kun on ;)

Katsula kirjoitti...

Odotan innolla että päästään uuteen kotiin jossa on "lämmin" varasto. Siellä voi sitten vähän maalailla yms puuhailla kaikkina vapaahetkinä (ei siis kovin usein), tässä asunnossa maalailu saa armaan aviopuolison irvistämään...

Lasipurkit ja purnukat on kauniita, itse kiikutin juuri kirpparille ison kasan tupperwarea, muovikausi saa väistyä lasin tieltä.

Mukavaa viikonloppua!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Liisa: Kiitos! :)
Yhtä kaappia maalaan, mutta taukoilen ja kävin teilläkin äsken kylässä... ;)

Katsula: Meillekkin tulee lämmin varasto uuteen paikaan, joten tiedän tuon tunteen ;) Ja vein juuri kassillisen tuppereita kirppikselle...

Sarkka kirjoitti...

On sieltä Klaffista ja piirongista useat kerrat kivoja juttuja löytynytkin. Sinne pitää huomenna taas suunnata ja samalla piipahtaa kurkistamassa myös uusi Areena.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hei, täälläpä kiva blogi. Ihania kuvia ja esineitä. Mukavaa viikonloppua :)

Liisa kirjoitti...

Krista, blogissani on Sulle tunnustus :)
odotan muuten innolla kaappikuvia ;)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Sarkka: Klaffi ja Piironki on löytöjen paikka :)

Hyvä Mieli: Kiitos, tervetuloa mukaan!

Liisa: Kiitos! Voi miten ihanilla sanoilla olit tunnustanut :) Kiitos! Ja mukavaa saada olla jollekkin ja nyt siis sinulle potkuna ;) Käyn nappaan tunnustuksen mukaan heti kun vapaudun täältä yövuorosta... Ja herään tuunauspäivään ;) Tulossa paljon kaikkea uutta, laitan kaikista sitten kyllä kuvia.