sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Patinaa ja liljoja


Helmililjat.... Niin kauniita! Näissä kuvissa ovatkin kauniita tai vasta puhkeamassa todelliseen kauneuteen, nyt ovat vaalenneita ja kohta kuihtuvat. Onneksi tilasin Sisustajan Taivaan Pialta ennakkoon teko tällaisia, saapahan nauttia kauemmin näistä.Kirppikseltä löytyi tällainen kiva tarjotin, jossa nuo helmilijat mm. nyt ovat esillä. Kivasti kulutettu valmiiksi, säästyi kerrankin hiekkapaperia meiltä ;)Patinaa ei ole voittanutta, mitä enemmän, sen parempi!
Kertokaas mielipiteenne, laitanko paketin sisustustavaraa vai yksittäin myyntiin tänne teille??? Hirvittää aina nuo postimaksut yksittäisissä tavaroissa... Mutta miten on, kumpi parempi?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Yksittäin.;)

Mut hei etkö tule myymään taas Pian kirpparille keväällä? MInä niin odotan..??
Väinö söi meillä yhden tuollaisen tekohyasintin....joka on muuten kauempaa katsottuna ihan aidon näköinen...täytyy varmaan käväistä Pian luona viikolla...;)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Moikka Tuija!

Tulen, mutta silloin mulla on ollut käsissä jo pari kuukautta se vanhakin talo, joka jää kaikkine aarteineen meille, joten myytävää on ihan varmasti myös silloin! :)

Voi Väinöä, no tais olla hyvää... kaunis ainakin! ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle!

Liisa kirjoitti...

Ihana tuo tarjotin :) Mä olen ihan heikkona noihin...
Ne on just niin kivan monikäyttösiä ja myös kauniita ihan sellaisenaan jollain tasolla tai seinää vasten nojaten. Oon myös vähän kade, kun en pääse Pialta ikililjoja hakemaan ;(
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Sarkka kirjoitti...

Olisin utelias näkemään mitä ylimääräistä tavaraa sinulta löytyy. Taidat olla sopivalla hakuetäisyydelläkin tarpeen vaatiessa :)