perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannuspuuhaa...

Jokainen viettää tavallaan, meillä tehdään remppaa ;)

Tänään valmistui kauan kaipaamani ruokakomero. Paitsi että tämä on ruokakomero, tänne on tehty paikka niille vihaamilleni, mutta niin tärkeille kodinkoneille, jotka yleensä ovat pöydillä tilaa viemässä kaikilta tooooooosi tärkeiltä kauniilta tavaroilta ;)

Minä suunnittelin ja mies toteutti. Äsken esikoisen kanssa laitoimme kahvat ja lukitus-salvan paikoilleen, isoimmat miehet kun ovat kalassa... Listat saa kyllä mies laittaa, vaikka kyllä sekin onnistuisi itseltä jos pakko olisi. Tuonne ylälaittaan on pakko saada jossain kohtaa teksti... :)

Keittiö alkaa hahmottua jo kunnolla, suurin osa tavaroista on paikoillaan. Tänään valettiin puuhellalle alustaa ja ladottiin tiiliä, joista tulee "koti" puuhellalle. Uusi liesikupukin on suunniteltu valmiiksi.

Alunperin keittiöön piti tehdä vain pintaremppa... Koko keittiö sitten purettiinkin ja nyt siis hommaa hiukan enemmän kun alunperin sunniteltiin. Nyt kuitenkin saadaan se unelmien keittiö.


Vanhat kahvat ja lukko löytyivät talon kätköistä, spreijasin ne vain mustaksi


saranatkin olivat alunperin hopeanväriset


Tuonne ylälaitaan ihana teksti


Kurkistus sisälle... Ne kauheudet ihanasti ovien takana ulosvedettävällä hyllyllä :)


Vastapäätä ruokakomeroa näyttää tältä. Tuo ikkunanpokakaappi oli vanhassa kodissa meillä kodarissa, meinasin sen jo hävittää kunnes sain isean sille tänne keittiöön lasikaapiksi. Taidan laittaa siihen pellavaverhon eteen.


Avohyllyt joita pähkäsin ja pähkäsin todella kauan... Veivät sitten lopulta voiton :)


Mukavaa Juhannusta!

9 kommenttia:

Katsula kirjoitti...

Ihana :)

Mukavata juhannuksen jatkoa!

PikkuBertta kirjoitti...

Vanha kunnob ruokakomero on aivan omiaa isoon keittiöön...ja kuinka paljon sinne saa mahtumaankaan tavaraa....kauniille näyttää.

Leppoisaa juhannus aikaa rempa keskelle:)

sammal airi kirjoitti...

Aivan ihanaa kaikki, ruokamerokin <3

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kiitos naiset! :) Olen enemmän kuin tyytyväinen tuosta komerosta, miten paljon sinne uppoaa tavaraa ja sitähän riittää...

Ihanaa Juhannusta!

Katariina kirjoitti...

Hieno ruokakomero! Hyvää Juhannusta :)

Aseman laidalla kirjoitti...

Oi, miten kaunis ruokakomero!!!

Ihanaa juhannuksen jatkoa teille!

Liisa kirjoitti...

Hihii, kävin täällä heti aamulla (jos klo 3:30 voi aamuksi sanoa..) kurkkimassa, kun en malttanut odottaa ;) En kuitenkaan silloin ehtinyt viestittämään vielä.
Ihanalta näyttää uudessa keittiössä, kauniisti ootte laitellut ja upean komeron on miehesi sulle värkännyt!! Voi kun saisi joskus itsekin kaikki keittiön kauhistukset jonnekin piiloon...
Onneksi säilytit ikkunakaapin, sehän on mahtava laseille...raaskitko piilottaa verhon taakse ;) ? Vaikka pellavaverhokin kyllä näyttäisi tuossa tosi somalta...
Mukavaa Juhannuspäivää rempan merkeissä ;)

Linda kirjoitti...

Mahtava komero :)

Ihanaa juhannusta!!!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kiitos lopuillekkin naisille! :)

Tuossa itsekseni mietin kun kaappi täyttyy, että minne ihmeeseen näitä kaikkia oikein tarvitaan...?

T:HAMSTERI