lauantai 11. kesäkuuta 2011

ISO HALAUS!

Ensinnäkin: ISOIN KIITOS TEILLE IHANILLE MYÖTÄELÄJILLE!!!!!

Olette kullanarvoisia ihan jokaikinen! Ihania kommentteja olette laittaneet edelliseen postaukseen ja sähköpostiakin olen saanut. Kiitos siis näin yhteisesti kaikille.

Tämä on todella raskasta aikaa. Päälle vielä remontti. Sitä on pakko yrittää tehdä. Miehen harteille tämä nyt on kääntynyt, joka hänkin puolikuntoinen eikä pysty kaikkeen, onneksi ihania ystäviä on ollut auttamassa kiperimmissä tilanteissa. Minä yritän hoitaa maalipuolen. Hieman se menee tuijotteluksi, mutta jotakin olen saanut aikaankin. Tuo yhdessä kuvassa esiintyvä pikku-Reiska on ollut se suurin järjissä pysymisen syy. Nuo isommat lapset kun antavat äitin käpertyä suremaan, pienin ei anna ja pakko pyörittää tätä arkea siis. Hautajaiset ovat puolentoista viikon päästä.

Mutta koska tämä on pääasiassa sisustus-blogi ja tässäkin kohtaa yksi henkireikä pois surusta, tahdon näyttää teille rempasta.

Keittiötä ei pitänyt alkuun purkaa kokonaan,mutta edellinen Reiska on ollut varsinainen tee-se-itse-mies ja jotta saamme tästä kivan on kaikki jouduttu ottaan alas, kattoa myöten. Tästä syystä aikataulu mättää pahasti, piti muuttaa loputkin tavarat Juhannukseksi, mutta uusien kattojen teko ja lattioiden maalaus mitä sitäkään ei pitänyt joutua tekemään viivyttävät asiaa. Täällä kuitenkin olemme ja "asumme" kaiken keskellä.

Elohiiri taitaa etsiä seuraavaa lyömä-asetta... Kun kerran muutkin paukuttaa, paukuttaa hänkin... Kellokin vaikka mitä ja yöpuku vielä päällä...
Uusi katto maalattuna, helmipontit maalattuna, avohyllyt asennetaan lähipäivinä ja listat laitetaan myös. Uusi allas, hana, taso, laatikostojen etulevyt ja timantit ;)Elohiiren kohdille tulee saareke, johon etsin baarituoleja (tolixit tahtoisin..), jos jollain on ylimääräisiä, tarjotkaa sähköpostilla!


Ihana Ihana helmiponttipaneeli


Mukavaa viikonloppua toivotan täältä KAIKEN keskeltä! Nyt kauppaan ja maalauspuuhiin kodinhoitohuoneeseen... Jos jaksaa...

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihana ihana helmipontti :) Ja ihana ihana Elohiiri, joka pitää sut, Krista, elämässä kiinni!
Olet ollut tosi paljon mielessä, hassua, mutta oon itsekin pysähtynyt välillä "tuijottelemaan", kun olen sua ja suurta, kestämätöntä suruasi ajatellut..
Ihana saada nähdä kuvia ja lukea, miten teillä talolla homma etenee!
Taasen kerran lähettelen hirmuisesti voimia kaiken keskelle :)
Halaan takaisin..

SeriL kirjoitti...

Ihan ensiksi otan osaa suureen suruunne. Äitini joulun alla menettäneenä tiedän tunteesi. Aika kultaa muistot.

Ihaillen lueskelin remontistanne. Upeaa jälkeä tulee :D

Ja tietenkin Sulo ja Niilo veivät huomioni. Suloiset mopsi-herrat, Aapo lähettelee vuorostaan terkkuja sinne päin.

Valtavasti voimia kaiken keskelle ja aurinkoa kesäisiin päiviine :)